Secretariaat

Het secretariaat is belast met de dagelijkse ondersteuning van de Raad en vaktechnische Staf.

Het secretariaat

4889_CeesvanGeffen_17januari2018.jpg
mr. dr. C.J.A. van Geffen Vaktechnisch secretaris

Cees van Geffen is vaktechnisch secretaris van de Raad voor de Jaarverslaggeving, tevens werkzaam bij EY, en gespecialiseerd in jaarrekeningenrecht. Hij is ook docent bij RA-opleidingen (Erasmus Universiteit en Universiteit Tilburg) en de beroepsopleiding advocatuur, hoofdredacteur Tijdschrift voor Jaarrekeningenrecht en auteur van vele publicaties.

4955_MariekeEggenkampKlingers_22januari2018.jpg
Mevr. M. Eggenkamp-Klingers Algemeen secretaris

Marieke Eggenkamp-Klingers is sinds 2011 werkzaam als secretaris van de Raad voor de Jaarverslaggeving en deelt deze baan sinds juni 2017 met Hellen Jennissen. Marieke heeft Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit en heeft daarna onder andere bij Elsevier Financieel en Fiscaal en de NBA gewerkt.

4967_HellenJennissen_22januari2018.jpg
Mevr. drs. H.M.J. Jennissen Algemeen secretaris

Hellen Jennissen is sinds 2017 werkzaam als secretaris bij de Raad voor de Jaarverslaggeving en vervult haar duo baan samen met Marieke Klingers. Zij heeft Politicologie en Bestuurskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit en daarna als beleidsmedewerker Infrastructuur bij de provincie Noord-Holland gewerkt.

4962_ArisMeester_22januari2018.jpg
A.D. Meester BSc Junior stafmedewerker

Aris Meester is sinds 2017 werkzaam als junior stafmedewerker bij de Raad voor de Jaarverslaggeving. Hij studeert Real Estate Finance aan de Universiteit van Amsterdam.