Kijk nu terug: het webinar over de impact van de CSRD en ESRS op het MKB

De laatste aflevering in de nieuwe serie webinars over het praktisch toepassen van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en de daaruit voortkomende European Sustainability Reporting Standards (ESRS), 'Impact op het MKB' is nu terug te kijken.

In deze aflevering vraagt Fleur Meerman van de Sociaal-Economische Raad aan drie duurzaamheidsrapportage-experts van middengrote of kleine ondernemingen wat voor hun bedrijf de impact is van de CSRD. Dit zijn Monique Ansink (DGA Jumbo Spanbandfabrikant), Niels van den Beucken (algemeen directeur Arte) en Elise Wieringa (manager sustainability Royal Lemkes). Ook RJ-voorzitter Gerard van Santen (partner EY Nederland) schuift aan met nuttige informatie over wat de invoering van de CSRD betekent voor kleinere bedrijven die zelf niet verplicht zijn een duurzaamheidsrapportage op te stellen, maar er via via wel mee te maken krijgen.

Dit laatste webinar kunt u hieronder terugkijken. De overige webinars van deze reeks vindt u, samen met meer informatie, terug op deze pagina.